Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 547 kJ /
3 238 kcal
Bílkoviny133,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny133,00 g
Tuky58,20 g
– nasycené5,75 g
– nenasycené49,45 g
–– mononenasycené33,10 g
–– polynenasycené16,35 g
––– omega 34,10 g
Vláknina136,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,12 g
Sůl50,00 g
Sacharidy486,00 g
– cukry220,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg bílé fazole Fazole bílé 500 g
1/2 kg 1/2 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 500 g
1/2 kg 1/2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
1/2 kg 1/2 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
0,5 dl 0,5 dl octa Ocet lihový 50 ml
1/2 dl 1/2 dl oleje Olej řepkový 50 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku Deko (bez hořčičného semínka) Sůl mořská 50 g
125 g 125 g cukru krystal Cukr bílý 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.