Nutriční hodnoty (Kvasnicová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 675 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,48 g |
Tuky | 43,27 g |
– nasycené | 27,45 g |
– nenasycené | 15,23 g |
–– mononenasycené | 13,57 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 14,90 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
3 3 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
trochu trochu květáku | Květák čerstvý | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |