Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kvasnicová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 675 kJ /
639 kcal
Bílkoviny26,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,48 g
Tuky43,27 g
– nasycené27,45 g
– nenasycené15,23 g
–– mononenasycené13,57 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,15 g
Vláknina25,05 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,30 g
– cukry14,90 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kvasnic Droždí pekařské lisované 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
3 3 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
trochu trochu květáku Květák čerstvý
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
polévkové koření Polévkové koření tekuté
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.