Nutriční hodnoty (Švestkový koláč s polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 720 kJ / 4 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,78 g |
Tuky | 160,26 g |
– nasycené | 88,53 g |
– nenasycené | 57,71 g |
–– mononenasycené | 49,12 g |
–– polynenasycené | 8,59 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 38,20 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 640,10 g |
– cukry | 291,90 g |
––– laktóza | 23,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
1 1 droždí | Droždí pekařské lisované | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g tekutého másla | Máslo kravské | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 kg 1 kg švestek vypeckovaných | Švestky čerstvé | 1000 g |
skořice | Skořice ceylonská |