Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka podle Jitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 906 kJ /
456 kcal
Bílkoviny30,22 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky22,99 g
– nasycené5,54 g
– nenasycené10,63 g
–– mononenasycené8,41 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,57 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy29,70 g
– cukry3,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
kousek kousek máslo Máslo kravské
petrželová nať (svazek) Petržel nať čerstvá
hrst hrst nasekaného kopru Kopr nať čerstvý
vegeta Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.