Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obrácený koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 802 kJ /
3 777 kcal
Bílkoviny62,46 g
– z toho živočišné bílkoviny24,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,95 g
Tuky185,72 g
– nasycené63,46 g
– nenasycené113,84 g
–– mononenasycené80,06 g
–– polynenasycené33,78 g
––– omega 32,56 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 658 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,86 g
Sacharidy458,90 g
– cukry226,70 g
––– laktóza10,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
330 g 330 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 330 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
200 g 200 g Hery (nebo másla) Margarín 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
5 lžic 5 lžic másla Máslo kravské 50 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
třtinový cukr Cukr třtinový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
strouhané ořechy Vlašské ořechy
koření na štrúdl Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.