Nutriční hodnoty (Obrácený koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 802 kJ / 3 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,95 g |
Tuky | 185,72 g |
– nasycené | 63,46 g |
– nenasycené | 113,84 g |
–– mononenasycené | 80,06 g |
–– polynenasycené | 33,78 g |
––– omega 3 | 2,56 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 458,90 g |
– cukry | 226,70 g |
––– laktóza | 10,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g Hery (nebo másla) | Margarín | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
strouhané ořechy | Vlašské ořechy | |
koření na štrúdl | Pepř černý |