Nutriční hodnoty (Mrkvózní muffínci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 8 491 kJ / 2 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 25,12 g |
– nasycené | 5,64 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,60 g |
–– polynenasycené | 7,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 145,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 11,38 g |
Sacharidy | 311,00 g |
– cukry | 200,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 g. polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
200 200 g. moučkového cukru | Cukr bílý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 100 g. sekaných mandlí i se slupkou | Mandle loupané | |
100 100 g. jemně nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 5000 g |
100 100 g. čokolády na vaření rozdrcené na kousky | Čokoláda hořká 40% | |
100 100 ml. jablečného džusu | Džus jablečný | |
150 150 ml. oleje | Olej řepkový | |
5 kapek 5 kapek rumového aroma | Aroma rumové | |
1 1 pol. lžíce koření na jablečný závin | Perníkové koření | |
2 2 formy na muffiny po 12 ks |