Nutriční hodnoty (Vepřové maso na způsob džuveče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 897 kJ / 2 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,88 g |
Tuky | 163,85 g |
– nasycené | 74,61 g |
– nenasycené | 82,59 g |
–– mononenasycené | 67,98 g |
–– polynenasycené | 14,60 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 36,54 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 194,10 g |
– cukry | 70,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jakéhokoliv vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
100 g 100 g slaniny (nemusí být) | Špek | 100 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
2 hrsti 2 hrsti fazolek zelených | Fazolky čerstvé | |
6 6 žampionú | Žampion čerstvý | |
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
tak asi 100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
pár lžic pár lžic rajčatového protlaku (nemusí být) | Protlak rajčatový | |
4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |