Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na způsob džuveče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 897 kJ /
2 843 kcal
Bílkoviny134,58 g
– z toho živočišné bílkoviny109,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,88 g
Tuky163,85 g
– nasycené74,61 g
– nenasycené82,59 g
–– mononenasycené67,98 g
–– polynenasycené14,60 g
––– omega 30,24 g
Vláknina36,54 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,53 g
Sacharidy194,10 g
– cukry70,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jakéhokoliv vepřového masa Vepřová kýta 500 g
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
100 g 100 g slaniny (nemusí být) Špek 100 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 600 g
2 hrsti 2 hrsti fazolek zelených Fazolky čerstvé
6 6 žampionú Žampion čerstvý
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
tak asi 100 g 100 g rýže Rýže bílá 100 g
pár lžic pár lžic rajčatového protlaku (nemusí být) Protlak rajčatový
4 lžíce 4 lžíce sádla Sádlo vepřové 60 g
provensálské koření Provensálské koření
petržel Petržel kořenová čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.