Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s tuňákem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 687 kJ / 1 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 45,32 g |
– nasycené | 25,43 g |
– nenasycené | 16,27 g |
–– mononenasycené | 14,11 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 190,28 g |
– cukry | 10,27 g |
––– laktóza | 4,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g těstovin (nejlépe vřetena, mušličky, mašličky) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 konzerva 1 konzerva drceného tuňáka ve vlastní šťávě (185 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
100 g 100 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1 svazek 1 svazek bylinek (petrželka, oregáno, estragon) | Petržel nať čerstvá | |
4-5 lžic 4-5 lžic bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 67.5 ml |
10 10 oliv | Olivy čerstvé zralé | |
listy listy hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
plátky plátky citrónu | Citrón čerstvý |