Nutriční hodnoty (Karbanátky - dvě různá jídla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 36,03 g |
– nasycené | 10,16 g |
– nenasycené | 17,01 g |
–– mononenasycené | 14,15 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 576 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 2,10 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
cibule | Cibule čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |