Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky - dvě různá jídla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 739 kJ /
1 133 kcal
Bílkoviny199,92 g
– z toho živočišné bílkoviny199,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky36,03 g
– nasycené10,16 g
– nenasycené17,01 g
–– mononenasycené14,15 g
–– polynenasycené2,86 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 576 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
0,5 kg 0,5 kg mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
olej Olej řepkový
cibule Cibule čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.