Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z pekárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 177 kJ /
3 866 kcal
Bílkoviny87,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,50 g
Tuky62,16 g
– nasycené9,55 g
– nenasycené38,82 g
–– mononenasycené11,49 g
–– polynenasycené27,33 g
––– omega 33,97 g
Vláknina35,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 450 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy721,45 g
– cukry344,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.