Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 177 kJ / 3 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,50 g |
Tuky | 62,16 g |
– nasycené | 9,55 g |
– nenasycené | 38,82 g |
–– mononenasycené | 11,49 g |
–– polynenasycené | 27,33 g |
––– omega 3 | 3,97 g |
Vláknina | 35,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 721,45 g |
– cukry | 344,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 50 g |