Nutriční hodnoty (Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 259 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 45,84 g |
– nasycené | 8,91 g |
– nenasycené | 24,91 g |
–– mononenasycené | 16,11 g |
–– polynenasycené | 8,81 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 69,85 g |
– cukry | 9,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jater | Játra vepřová | 1000 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar (voda) | Vývar masový | |
kořenová zelenina (nebo sklenice konzervované zeleniny Halali nebo mražená směs pod svíčkovou) | Mrkev čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce tuku | Margarín | 30 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sladká smetana (nebo šlehačka) | Smetana kravská sladká 12% | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |