Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 259 kJ /
1 496 kcal
Bílkoviny198,84 g
– z toho živočišné bílkoviny194,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky45,84 g
– nasycené8,91 g
– nenasycené24,91 g
–– mononenasycené16,11 g
–– polynenasycené8,81 g
––– omega 30,53 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 1,02 g
Sůl3,09 g
Sacharidy69,85 g
– cukry9,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jater Játra vepřová 1000 g
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar (voda) Vývar masový
kořenová zelenina (nebo sklenice konzervované zeleniny Halali nebo mražená směs pod svíčkovou) Mrkev čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce tuku Margarín 30 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
sladká smetana (nebo šlehačka) Smetana kravská sladká 12%
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.