Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 225 kJ /
3 161 kcal
Bílkoviny94,90 g
– z toho živočišné bílkoviny7,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,65 g
Tuky146,88 g
– nasycené78,56 g
– nenasycené66,06 g
–– mononenasycené54,26 g
–– polynenasycené11,80 g
––– omega 30,90 g
Vláknina33,70 g
Cholesterol 223 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,00 g
Sacharidy340,05 g
– cukry24,44 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vaječných nudlí Těstoviny vaječné 400 g
300 g 300 g zelených fazolových lusků Fazolky čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
4 lžíce 4 lžíce jemně nastrouhaného pecorina Pecorino
sůl Sůl mořská
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
500 ml 500 ml masového vývaru Vývar masový 500 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 stonky 2 stonky tymiánu Tymián sušený
stonek stonek petrželky Petržel nať čerstvá
kousek kousek celeru (asi jako 1 článek prstu) Celer bulva čerstvá
1 lžička 1 lžička rajského protlaku Protlak rajčatový 5 g
70 ml 70 ml červeného vína Víno červené suché 70 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.