Nutriční hodnoty (Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 225 kJ / 3 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,65 g |
Tuky | 146,88 g |
– nasycené | 78,56 g |
– nenasycené | 66,06 g |
–– mononenasycené | 54,26 g |
–– polynenasycené | 11,80 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 340,05 g |
– cukry | 24,44 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vaječných nudlí | Těstoviny vaječné | 400 g |
300 g 300 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
4 lžíce 4 lžíce jemně nastrouhaného pecorina | Pecorino | |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
500 ml 500 ml masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 stonky 2 stonky tymiánu | Tymián sušený | |
stonek stonek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
kousek kousek celeru (asi jako 1 článek prstu) | Celer bulva čerstvá | |
1 lžička 1 lžička rajského protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
70 ml 70 ml červeného vína | Víno červené suché | 70 ml |