Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatový salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 832 kJ /
438 kcal
Bílkoviny3,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,83 g
Tuky33,77 g
– nasycené2,39 g
– nenasycené29,76 g
–– mononenasycené20,91 g
–– polynenasycené8,85 g
––– omega 32,71 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,00 g
– cukry19,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
2 2 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
1,5 lžíce 1,5 lžíce octa Ocet lihový 22.5 ml
cca 1,5 lžíce cca 1,5 lžíce nasekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.