Nutriční hodnoty (Rajčatový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 832 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 33,77 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 29,76 g |
–– mononenasycené | 20,91 g |
–– polynenasycené | 8,85 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,00 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
2 2 polévkové lžíce cukru | Cukr bílý | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
cca 1,5 lžíce cca 1,5 lžíce nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |