Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné zelné listy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 987 kJ /
4 777 kcal
Bílkoviny145,08 g
– z toho živočišné bílkoviny106,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,58 g
Tuky267,90 g
– nasycené136,65 g
– nenasycené113,06 g
–– mononenasycené92,88 g
–– polynenasycené20,18 g
––– omega 32,18 g
Vláknina20,78 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,20 g
Sacharidy438,40 g
– cukry52,40 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
větší hlávka bílého zelí (já používám i kapustu) Zelí bílé čerstvé
0,5 kg 0,5 kg mletého masa Vepřový ořez 500 g
0,1 kg 0,1 kg uzeného boku nebo anglické slaniny Vepřový bok uzený 100.00000149011612 g
0,5 kg 0,5 kg uvařené rýže Rýže bílá 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
trochu trochu sádla na vymazání Sádlo vepřové
3 3 přezrálá rajčata (můžou být i konzervovaná) Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce Hery Margarín 15 g
0,5 l 0,5 l smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.