Nutriční hodnoty (Plněné zelné listy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,58 g |
Tuky | 267,90 g |
– nasycené | 136,65 g |
– nenasycené | 113,06 g |
–– mononenasycené | 92,88 g |
–– polynenasycené | 20,18 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 20,78 g |
Cholesterol | 786 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 438,40 g |
– cukry | 52,40 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
větší hlávka bílého zelí (já používám i kapustu) | Zelí bílé čerstvé | |
0,5 kg 0,5 kg mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
0,1 kg 0,1 kg uzeného boku nebo anglické slaniny | Vepřový bok uzený | 100.00000149011612 g |
0,5 kg 0,5 kg uvařené rýže | Rýže bílá | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu sádla na vymazání | Sádlo vepřové | |
3 3 přezrálá rajčata (můžou být i konzervovaná) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce Hery | Margarín | 15 g |
0,5 l 0,5 l smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |