Nutriční hodnoty (Krkovička na šalvěji a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 306 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,17 g |
Tuky | 0,07 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,23 g |
– cukry | 0,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
4 4 dlouhé plátky pancetty nebo schwarzwaldské šunky | Pancetta | |
4 špetky 4 špetky šalvěje sušené (nebo pár lístků čerstvé) | Šalvěj čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
50-70 ml 50-70 ml bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |