Nutriční hodnoty (Francouzská cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 313 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,64 g |
Tuky | 90,35 g |
– nasycené | 43,52 g |
– nenasycené | 44,02 g |
–– mononenasycené | 32,63 g |
–– polynenasycené | 11,39 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 49,90 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 152,56 g |
– cukry | 56,50 g |
––– laktóza | 5,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g cibule | Cibule čerstvá | 750 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1,5 litru 1,5 litru vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
80 g 80 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
120 ml 120 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |