Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská cibulačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 313 kJ /
1 748 kcal
Bílkoviny49,99 g
– z toho živočišné bílkoviny28,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,64 g
Tuky90,35 g
– nasycené43,52 g
– nenasycené44,02 g
–– mononenasycené32,63 g
–– polynenasycené11,39 g
––– omega 32,66 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,51 g
Sacharidy152,56 g
– cukry56,50 g
––– laktóza5,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g cibule Cibule čerstvá 750 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1,5 litru 1,5 litru vývaru Vývar masový 1500 ml
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
80 g 80 g sýra Sýr kravský tvrdý 30% 80 g
120 ml 120 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 120 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.