Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí polévka s krupičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 300 kJ /
311 kcal
Bílkoviny18,28 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky9,48 g
– nasycené2,31 g
– nenasycené4,84 g
–– mononenasycené3,15 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,03 g
Vláknina28,65 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 716 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy23,74 g
– cukry13,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
slepičí hřbety na polévku Slepice
1,5 1,5 vody Voda
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 PL lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná
Masox Bujón hovězí
pepř Pepř černý
nudle do polévky Těstoviny pšeničné
Maggi nebo Vegeta Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.