Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 762 kJ /
2 811 kcal
Bílkoviny127,62 g
– z toho živočišné bílkoviny92,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,70 g
Tuky162,13 g
– nasycené74,67 g
– nenasycené75,36 g
–– mononenasycené58,98 g
–– polynenasycené16,38 g
––– omega 32,46 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 3,16 g
Sůl7,16 g
Sacharidy200,25 g
– cukry40,30 g
––– laktóza7,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
sůl Sůl mořská
1/2 kg 1/2 kg pórku Pórek čerstvý 500 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
200 g 200 g šunky (nebo uzené maso) Šunka vepřová vařená 200 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.