Nutriční hodnoty (Vepřové špízy prokládané uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 382 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 34,73 g |
– nasycené | 6,10 g |
– nenasycené | 25,08 g |
–– mononenasycené | 21,21 g |
–– polynenasycené | 3,87 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 31,14 g |
– cukry | 25,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových řízků | Vepřová kýta | 400 g |
plátky plátky salámu (nebo klobásy) | Polosuchý salám | |
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička sekaných bylinek | Petržel nať čerstvá | 5 g |