Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové špízy prokládané uzeninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 382 kJ /
808 kcal
Bílkoviny88,70 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,70 g
Tuky34,73 g
– nasycené6,10 g
– nenasycené25,08 g
–– mononenasycené21,21 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 247 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy31,14 g
– cukry25,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových řízků Vepřová kýta 400 g
plátky plátky salámu (nebo klobásy) Polosuchý salám
8 8 žampionů Žampion čerstvý
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička sekaných bylinek Petržel nať čerstvá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.