Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie256 kJ /
61 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky0,55 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,20 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 000 g zemiakov - brambory Brambor zimní 50 g
500 500 g fazuľky - lusky
olej - sádlo Sádlo vepřové
1 KL 1 KL karí korenia Kari 5 g
soľ Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.