Nutriční hodnoty (Fazolkové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 256 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,55 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,20 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 000 g zemiakov - brambory | Brambor zimní | 50 g |
500 500 g fazuľky - lusky | ||
olej - sádlo | Sádlo vepřové | |
1 KL 1 KL karí korenia | Kari | 5 g |
soľ | Sůl mořská | |
voda | Voda |