Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká a osvěžující stracciatella)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 770 kJ /
4 008 kcal
Bílkoviny85,71 g
– z toho živočišné bílkoviny66,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky283,15 g
– nasycené149,53 g
– nenasycené114,43 g
–– mononenasycené90,91 g
–– polynenasycené23,52 g
––– omega 33,45 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 834 mg
Sůl2,14 g
Sacharidy271,67 g
– cukry212,57 g
––– laktóza45,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
1/2 balení 1/2 balení kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
500 ml 500 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
100 g 100 g Margot čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g
1 1 želatinový ztužovač za studena Ztužovač želatinový
rum (podle chuti) Rum
čokoláda na ozdobu Čokoláda mléčná 30%
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.