Nutriční hodnoty (Lehká a osvěžující stracciatella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 770 kJ / 4 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 283,15 g |
– nasycené | 149,53 g |
– nenasycené | 114,43 g |
–– mononenasycené | 90,91 g |
–– polynenasycené | 23,52 g |
––– omega 3 | 3,45 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 834 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 271,67 g |
– cukry | 212,57 g |
––– laktóza | 45,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1/2 balení 1/2 balení kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
500 ml 500 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
100 g 100 g Margot čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
1 1 želatinový ztužovač za studena | Ztužovač želatinový | |
rum (podle chuti) | Rum | |
čokoláda na ozdobu | Čokoláda mléčná 30% | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |