Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 065 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,04 g |
Tuky | 2,12 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,30 g |
–– mononenasycené | 0,41 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 32,94 g |
– cukry | 19,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
gazdovská slanina | Špek | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
200 ml 200 ml vývaru ze 2 kostek masoxu | Bujón hovězí | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trochu trochu celerové natě (zelené) | Petržel nať čerstvá |