Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru a slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 065 kJ /
255 kcal
Bílkoviny11,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,04 g
Tuky2,12 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,30 g
–– mononenasycené0,41 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,00 g
Vláknina36,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy32,94 g
– cukry19,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
gazdovská slanina Špek
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 větší celer Celer bulva čerstvá 540 g
200 ml 200 ml vývaru ze 2 kostek masoxu Bujón hovězí
mletý pepř Pepř černý mletý
trochu trochu celerové natě (zelené) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.