Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybářský kotlík s křupavou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 344 kJ /
1 755 kcal
Bílkoviny173,03 g
– z toho živočišné bílkoviny167,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,67 g
Tuky102,70 g
– nasycené18,26 g
– nenasycené51,67 g
–– mononenasycené42,76 g
–– polynenasycené8,91 g
––– omega 32,45 g
Vláknina14,98 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 705 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy27,99 g
– cukry14,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g kapra nebo štiky případně jiných i sladkovodních ryb Kapr 1000 g
cibule Cibule čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 větší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
kari koření Kari
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
listové těsto Listové těsto

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.