Nutriční hodnoty (Rybářský kotlík s křupavou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,67 g |
Tuky | 102,70 g |
– nasycené | 18,26 g |
– nenasycené | 51,67 g |
–– mononenasycené | 42,76 g |
–– polynenasycené | 8,91 g |
––– omega 3 | 2,45 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 27,99 g |
– cukry | 14,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g kapra nebo štiky případně jiných i sladkovodních ryb | Kapr | 1000 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
kari koření | Kari | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
listové těsto | Listové těsto |