Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný džem jako pochoutka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 785 kJ /
3 056 kcal
Bílkoviny18,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,64 g
Tuky38,97 g
– nasycené4,38 g
– nenasycené33,30 g
–– mononenasycené17,08 g
–– polynenasycené16,22 g
––– omega 30,21 g
Vláknina35,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy639,85 g
– cukry619,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g pokrájených jablek Jablko čerstvé 800 g
75 g 75 g mandlových lupínků Mandle loupané 75 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice (dle chuti) Skořice ceylonská 2 g
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
75 g 75 g rozinek Rozinky 75 g
500 g 500 g želírovacího cukru Cukr želírovací 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.