Nutriční hodnoty (Segedínský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 505 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,59 g |
Tuky | 34,16 g |
– nasycené | 12,85 g |
– nenasycené | 14,97 g |
–– mononenasycené | 12,42 g |
–– polynenasycené | 2,56 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 26,74 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 65,65 g |
– cukry | 38,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
100 g 100 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |