Nutriční hodnoty (Kuře na jablkách a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 099 kJ / 2 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 333,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 328,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 60,81 g |
– nasycené | 26,87 g |
– nenasycené | 30,66 g |
–– mononenasycené | 24,21 g |
–– polynenasycené | 6,45 g |
––– omega 3 | 2,86 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,99 g |
Sacharidy | 64,90 g |
– cukry | 55,55 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
5 dkg 5 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |