Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená jablka s mletým masem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 725 kJ /
2 085 kcal
Bílkoviny135,47 g
– z toho živočišné bílkoviny128,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,97 g
Tuky121,81 g
– nasycené52,61 g
– nenasycené62,08 g
–– mononenasycené49,09 g
–– polynenasycené12,99 g
––– omega 30,71 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 2,35 g
Sůl5,63 g
Sacharidy100,97 g
– cukry85,32 g
––– laktóza17,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg mletého masa Vepřový ořez 500 g
1/2 kg 1/2 kg jablek Jablko čerstvé 500 g
5-6 5-6 menších rajčat Rajče červené čerstvé 330 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na pánev Olej řepkový
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
20 dkg 20 dkg strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.