Nutriční hodnoty (Zapečená jablka s mletým masem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 725 kJ / 2 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,97 g |
Tuky | 121,81 g |
– nasycené | 52,61 g |
– nenasycené | 62,08 g |
–– mononenasycené | 49,09 g |
–– polynenasycené | 12,99 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 100,97 g |
– cukry | 85,32 g |
––– laktóza | 17,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
5-6 5-6 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 330 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na pánev | Olej řepkový | |
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
20 dkg 20 dkg strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |