Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 926 kJ /
1 416 kcal
Bílkoviny31,08 g
– z toho živočišné bílkoviny28,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky72,13 g
– nasycené32,99 g
– nenasycené32,76 g
–– mononenasycené26,15 g
–– polynenasycené6,61 g
––– omega 31,29 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 666 mg
Sodík 316 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy151,97 g
– cukry146,07 g
––– laktóza9,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 jablek Jablko čerstvé 675 g
200 ml 200 ml bílého jogurtu (nebo kysané smetany) Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1,5 kelímku 1,5 kelímku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
3/4 kelímku 3/4 kelímku krupicového cukru Cukr bílý
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
6 6 vrchovatých lžic nastrouhaného tvrdého perníku Perník
6 lžic 6 lžic krupicového cukru Cukr bílý 72 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.