Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chléb z červené řepy s jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 826 kJ /
2 109 kcal
Bílkoviny63,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,93 g
Tuky30,58 g
– nasycené15,30 g
– nenasycené13,47 g
–– mononenasycené8,13 g
–– polynenasycené5,34 g
––– omega 30,38 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 3,33 g
Sůl8,25 g
Sacharidy382,64 g
– cukry36,48 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 ml 170 ml vlažné vody Voda 170 ml
25 g 25 g změklého másla Máslo kravské 25 g
250 g 250 g vařené strouhané červené řepy Červená řepa čerstvá 250 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 200 g
1/3 kostky 1/3 kostky čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 14.000000417232513 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
slunečnicová semínka nebo dle chuti Slunečnicová semínka loupaná
asi 3 lžíce 3 lžíce nakrájené jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 45 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky kmínu podle chuti Kmín 7.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.