Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová po bulharsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 143 kJ /
751 kcal
Bílkoviny110,53 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,53 g
Tuky17,30 g
– nasycené4,11 g
– nenasycené8,86 g
–– mononenasycené7,14 g
–– polynenasycené1,73 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,68 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy33,90 g
– cukry26,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa Vepřová kýta 500 g
olej Olej řepkový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 čerstvá paprika sladká Paprika červená čerstvá 150 g
1-2 1-2 čerstvé papriky pálivé Paprika bílá čerstvá
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.