Nutriční hodnoty (Vepřová po bulharsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 143 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
Tuky | 17,30 g |
– nasycené | 4,11 g |
– nenasycené | 8,86 g |
–– mononenasycené | 7,14 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,68 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 291 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,90 g |
– cukry | 26,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 čerstvá paprika sladká | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1-2 1-2 čerstvé papriky pálivé | Paprika bílá čerstvá | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská |