Nutriční hodnoty (Omáčka na všechny druhy závitků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 1,19 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 14,02 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 7,65 g |
Sůl | 15,39 g |
Sacharidy | 134,49 g |
– cukry | 110,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 lžic 10 lžic rybí omáčky | Rybí omáčka | 150 ml |
7-8 lžic 7-8 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 90 g |
vařící voda | Voda | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
moučkový cukr | Cukr bílý |