Nutriční hodnoty (Knedlíčky z jablko-bramborového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 064 kJ / 1 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,30 g |
Tuky | 11,07 g |
– nasycené | 2,68 g |
– nenasycené | 5,07 g |
–– mononenasycené | 3,04 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 21,35 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 235,05 g |
– cukry | 72,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
4 4 střední, den předem uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
150-200 g 150-200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 175 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
tvrdý tvaroh | Tvaroh tvrdý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
přepuštěné máslo | Ghí |