Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 103 kJ /
503 kcal
Bílkoviny72,13 g
– z toho živočišné bílkoviny69,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky15,17 g
– nasycené3,72 g
– nenasycené7,62 g
–– mononenasycené6,46 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,07 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy16,30 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g vepřové plece s kůží Vepřová plec 350 g
150 g 150 g kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) Mrkev čerstvá 150 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
3 3 vepřové nožičky Vepřové nožičky
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
50 ml 50 ml octa Ocet lihový 50 ml
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.