Nutriční hodnoty (Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 103 kJ / 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 15,17 g |
– nasycené | 3,72 g |
– nenasycené | 7,62 g |
–– mononenasycené | 6,46 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 16,30 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vepřové plece s kůží | Vepřová plec | 350 g |
150 g 150 g kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) | Mrkev čerstvá | 150 g |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |