Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášovo fazolová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 618 kJ /
387 kcal
Bílkoviny12,00 g
– z toho živočišné bílkoviny2,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,27 g
Tuky5,17 g
– nasycené2,74 g
– nenasycené2,06 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 751 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy67,23 g
– cukry18,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatě Fazole v tomatové omáčce
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5 5 středních brambor Brambor zimní 250 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 červená paprika (kapie) Paprika červená čerstvá 150 g
2 kostky 2 kostky masoxu Bujón hovězí 20 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sladká paprika Paprika červená sušená
majoránka (nemusí být) Majoránka sušená
1,5 l 1,5 l horké vody Voda 1500 ml
hladká mouka nebo kukuřičný škrob na zahuštění Mouka pšeničná hladká
můžete přidat i párek Párek vepřový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.