Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin - podvodní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 766 kJ /
4 485 kcal
Bílkoviny82,64 g
– z toho živočišné bílkoviny21,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,60 g
Tuky188,67 g
– nasycené47,25 g
– nenasycené129,01 g
–– mononenasycené84,14 g
–– polynenasycené44,87 g
––– omega 33,62 g
Vláknina76,80 g
Cholesterol 731 mg
Sodík 1,36 g
Sůl2,80 g
Sacharidy575,75 g
– cukry247,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g tuku Iva (nebo jiného 100% rostlinného tuku bílého) Margarín 250 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
trochu trochu mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
16 16 středních jablek Jablko čerstvé 2400 g
4 lžíce 4 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 60 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky naložené v rumu Rozinky
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
1 1 žloutek (na potření) Vaječný žloutek 23 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.