Nutriční hodnoty (Karamelové burisonové hrudky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 150
Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 123,00 g |
– nasycené | 79,50 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 39,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 371,20 g |
– cukry | 371,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
370 g 370 g cukru krystal (krupice) | Cukr bílý | 370 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 kondenzované mléko (397 g) | Mléko kondenzované slazené | |
2,5 sáčku 2,5 sáčku burisonů | Pukance rýžové |