Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkonošské kuře s bramborovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 685 kJ /
3 271 kcal
Bílkoviny107,26 g
– z toho živočišné bílkoviny64,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,80 g
Tuky162,81 g
– nasycené89,28 g
– nenasycené60,63 g
–– mononenasycené52,73 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 30,75 g
Vláknina28,40 g
Cholesterol 774 mg
Sodík 3,32 g
Sůl7,71 g
Sacharidy329,90 g
– cukry21,70 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velké kuře (nebo 6–8 stehen) Kuře
250-300 g 250-300 g uzené krkovičky (nebo rolovaná plec) Vepřová krkovice uzená 275 g
1 sklenice 1 sklenice červeného sterilovaného zelí Zelí červené sterilované 200 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
trochu trochu oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
750 g 750 g uvařených brambor Brambor zimní 750 g
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.