Nutriční hodnoty (Krkonošské kuře s bramborovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 685 kJ / 3 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,80 g |
Tuky | 162,81 g |
– nasycené | 89,28 g |
– nenasycené | 60,63 g |
–– mononenasycené | 52,73 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 28,40 g |
Cholesterol | 774 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 7,71 g |
Sacharidy | 329,90 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velké kuře (nebo 6–8 stehen) | Kuře | |
250-300 g 250-300 g uzené krkovičky (nebo rolovaná plec) | Vepřová krkovice uzená | 275 g |
1 sklenice 1 sklenice červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
750 g 750 g uvařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |