Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s ořechovou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 103 kJ /
3 849 kcal
Bílkoviny66,58 g
– z toho živočišné bílkoviny21,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,80 g
Tuky192,25 g
– nasycené86,66 g
– nenasycené90,31 g
–– mononenasycené48,07 g
–– polynenasycené42,24 g
––– omega 36,63 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 894 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy449,66 g
– cukry219,93 g
––– laktóza6,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
špetka špetka soli Sůl mořská
cca 1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
kalíšek kalíšek rumu Rum
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
80 g 80 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 80 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.