Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová květáková polévka s jarní zeleninkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie979 kJ /
234 kcal
Bílkoviny17,00 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,50 g
– nasycené5,01 g
– nenasycené2,22 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,01 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,63 g
– cukry24,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák nebo 1/2 velkého Květák čerstvý
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
směs zeleniny Mrkev čerstvá
2 kostky 2 kostky zeleninového vývaru Vývar zeleninový 20 ml
malé těstoviny - nemusí být Těstoviny pšeničné
sůl dle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.