Nutriční hodnoty (Krémová květáková polévka s jarní zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 979 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 5,01 g |
– nenasycené | 2,22 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,01 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,63 g |
– cukry | 24,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák nebo 1/2 velkého | Květák čerstvý | |
1/2 litru 1/2 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
směs zeleniny | Mrkev čerstvá | |
2 kostky 2 kostky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 20 ml |
malé těstoviny - nemusí být | Těstoviny pšeničné | |
sůl dle potřeby | Sůl mořská |