Nutriční hodnoty (Zapečený květák s vepřovým masíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 749 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,75 g |
Tuky | 29,60 g |
– nasycené | 14,31 g |
– nenasycené | 11,83 g |
–– mononenasycené | 10,28 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 11,08 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 5,06 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 105,20 g |
– cukry | 26,20 g |
––– laktóza | 21,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
1 1 květák menší | Květák čerstvý | |
100 g 100 g Eidam sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |