Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí tempura se zeleninovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 960 kJ /
1 185 kcal
Bílkoviny194,06 g
– z toho živočišné bílkoviny189,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,92 g
Tuky30,85 g
– nasycené7,65 g
– nenasycené15,24 g
–– mononenasycené11,39 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 31,41 g
Vláknina14,54 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 719 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy26,81 g
– cukry21,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky Kuře prso 700 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
asi 1/2 litru asi 1/2 litru hodně studené vody Voda 500 ml
slunečnicový olej Olej slunečnicový
směs listových salátů (dubový list, endivie, kadeřavý salát, ledový salát) Salát listový čerstvý
hrst hrst rukoly Rukola čerstvá
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
asi 200 g 200 g cherry rajčátek Rajčata cherry 200 g
1 1 vařené vajíčko (nemusí být) Vejce slepičí 70 g
medovo- hořčičný dresink (klidně kupovaný)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.