Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie581 kJ /
139 kcal
Bílkoviny3,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky0,70 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,01 g
Vláknina5,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,29 g
Sůl5,70 g
Sacharidy28,48 g
– cukry11,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 balení 2 balení mražených kuřecích jater Játra kuřecí
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
2 - 3 lžičky 2 - 3 lžičky maďarského gulášového koření Koření Argentina 12.5 g
1 lžička 1 lžička papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky Majoránka sušená 3.5 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.