Nutriční hodnoty (Kokosový piškot s jablky a smetanovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 172 kJ / 2 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,88 g |
Tuky | 85,04 g |
– nasycené | 23,60 g |
– nenasycené | 53,35 g |
–– mononenasycené | 37,77 g |
–– polynenasycené | 15,58 g |
––– omega 3 | 4,29 g |
Vláknina | 19,73 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 315,61 g |
– cukry | 197,09 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
25 g 25 g mletého kokosu | Kokos strouhaný | 25 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
450 g 450 g jablek oloupaných odjadřených | Jablko čerstvé | 450 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce citronu | Citrón čerstvý | 30 g |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1/2 1/2 tyčky celé skořice nebo ½ lžičky mleté | Skořice ceylonská | |
1 1 vanilkový pudink rozmíchaný v 50ml vody | Puding v prášku | 40 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
2 2 ztužovače | Ztužovač šlehačky | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžičky 3 lžičky cukru moučka | Cukr bílý | 15 g |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva |