Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kokosový piškot s jablky a smetanovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 172 kJ /
2 192 kcal
Bílkoviny31,24 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,88 g
Tuky85,04 g
– nasycené23,60 g
– nenasycené53,35 g
–– mononenasycené37,77 g
–– polynenasycené15,58 g
––– omega 34,29 g
Vláknina19,73 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 288 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy315,61 g
– cukry197,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
25 g 25 g mletého kokosu Kokos strouhaný 25 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
450 g 450 g jablek oloupaných odjadřených Jablko čerstvé 450 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
2 lžíce 2 lžíce citronu Citrón čerstvý 30 g
5 5 hřebíčků Hřebíček
1/2 1/2 tyčky celé skořice nebo ½ lžičky mleté Skořice ceylonská
1 1 vanilkový pudink rozmíchaný v 50ml vody Puding v prášku 40 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2 2 ztužovače Ztužovač šlehačky
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžičky 3 lžičky cukru moučka Cukr bílý 15 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.