Nutriční hodnoty (Zapečená krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 640 kJ / 1 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,10 g |
Tuky | 69,39 g |
– nasycené | 47,57 g |
– nenasycené | 19,70 g |
–– mononenasycené | 17,50 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 100,25 g |
– cukry | 14,45 g |
––– laktóza | 8,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 6 6 řízků krkovičky | Vepřová krkovice | |
- asi 6 plátků 6 plátků slaniny (podle velikosti a chuti) | Špek | |
- sůl | Sůl mořská | |
- kmín | Kmín | |
- 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
- hladká mouka a grilovací koření | Grilovací koření | |
- půl půl cibule (kdo má hodně rád, může být i celá) | Cibule čerstvá | |
- asi 250 g 250 g najemno nastrouhaného čedaru | Čedar | 250 g |
- kečup | Kečup sladký | |
- smetana (31%) | Smetana kravská sladká 12% | |
- asi 10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
- sůl | Sůl mořská | |
- kmín | Kmín | |
- troška oleje | Olej řepkový |