Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové úly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 40

Energie23 135 kJ /
5 529 kcal
Bílkoviny66,71 g
– z toho živočišné bílkoviny17,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,41 g
Tuky384,40 g
– nasycené173,18 g
– nenasycené187,39 g
–– mononenasycené89,71 g
–– polynenasycené97,68 g
––– omega 316,09 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy442,27 g
– cukry280,05 g
––– laktóza19,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 200 g
200 g 200 g cukr moučka Cukr bílý 200 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
50 g 50 g cukr moučka Cukr bílý 50 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
cukr moučka Cukr bílý
mandlové aróma Aroma mandlové
cukr moučka na obalení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.