Nutriční hodnoty (Ořechové úly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
Energie | 23 135 kJ / 5 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,41 g |
Tuky | 384,40 g |
– nasycené | 173,18 g |
– nenasycené | 187,39 g |
–– mononenasycené | 89,71 g |
–– polynenasycené | 97,68 g |
––– omega 3 | 16,09 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 786 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 442,27 g |
– cukry | 280,05 g |
––– laktóza | 19,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
200 g 200 g cukr moučka | Cukr bílý | 200 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
50 g 50 g cukr moučka | Cukr bílý | 50 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
mandlové aróma | Aroma mandlové | |
cukr moučka na obalení | Cukr bílý |