Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sváteční židovské pečené hovězí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 086 kJ /
1 694 kcal
Bílkoviny245,56 g
– z toho živočišné bílkoviny223,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,56 g
Tuky14,68 g
– nasycené6,64 g
– nenasycené6,62 g
–– mononenasycené5,67 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,10 g
Vláknina44,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy66,35 g
– cukry21,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g hovězího masa na pečení Hovězí kýta 1000 g
Dijonská hořčice Hořčice dijonská
3-4 3-4 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
10 g 10 g celého pepře Pepř černý 10 g
olivový olej Olej olivový
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
250 ml 250 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
300 g 300 g hub Hřib čerstvý 300 g
150 g 150 g zeleného hrášku (může být i mražený) Hrášek zelený 150 g
2 PL 2 PL Koňaku Brandy 30 ml
tymián Tymián sušený
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.