Nutriční hodnoty (Sváteční židovské pečené hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 086 kJ / 1 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,56 g |
Tuky | 14,68 g |
– nasycené | 6,64 g |
– nenasycené | 6,62 g |
–– mononenasycené | 5,67 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 44,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 66,35 g |
– cukry | 21,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g hovězího masa na pečení | Hovězí kýta | 1000 g |
Dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
3-4 3-4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
10 g 10 g celého pepře | Pepř černý | 10 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
300 g 300 g hub | Hřib čerstvý | 300 g |
150 g 150 g zeleného hrášku (může být i mražený) | Hrášek zelený | 150 g |
2 PL 2 PL Koňaku | Brandy | 30 ml |
tymián | Tymián sušený | |
voda | Voda |