Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný chléb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 387 kJ /
2 961 kcal
Bílkoviny63,70 g
– z toho živočišné bílkoviny26,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,89 g
Tuky120,75 g
– nasycené65,52 g
– nenasycené45,88 g
–– mononenasycené37,89 g
–– polynenasycené7,99 g
––– omega 30,79 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 2,92 g
Sůl3,83 g
Sacharidy396,08 g
– cukry164,71 g
––– laktóza0,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 g 110 g másla rozpuštěného a vychladlého Máslo kravské 110 g
3 3 rozšlehané vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek nastrouhaných jablek najemno Jablko čerstvé 250 g
310 g 310 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 310 g
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva Kypřící prášek 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.