Nutriční hodnoty (Jablečný chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 387 kJ / 2 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,89 g |
Tuky | 120,75 g |
– nasycené | 65,52 g |
– nenasycené | 45,88 g |
–– mononenasycené | 37,89 g |
–– polynenasycené | 7,99 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 2,92 g |
Sůl | 3,83 g |
Sacharidy | 396,08 g |
– cukry | 164,71 g |
––– laktóza | 0,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 g 110 g másla rozpuštěného a vychladlého | Máslo kravské | 110 g |
3 3 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek nastrouhaných jablek najemno | Jablko čerstvé | 250 g |
310 g 310 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 310 g |
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |