Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 480 kJ /
1 788 kcal
Bílkoviny162,11 g
– z toho živočišné bílkoviny138,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,56 g
Tuky69,74 g
– nasycené26,97 g
– nenasycené36,19 g
–– mononenasycené30,14 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 30,37 g
Vláknina57,80 g
Cholesterol 323 mg
Sodík 1,28 g
Sůl2,90 g
Sacharidy120,65 g
– cukry15,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti 600 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 KL 2 KL hořčice Hořčice plnotučná 10 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 5 velkých stroužků česneku Česnek čerstvý 350 g
pálivá paprika Paprika pálivá
mletý koriandr Koriandr list sušený
olej Olej řepkový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.