Nutriční hodnoty (Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 480 kJ / 1 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 138,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,56 g |
Tuky | 69,74 g |
– nasycené | 26,97 g |
– nenasycené | 36,19 g |
–– mononenasycené | 30,14 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 57,80 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 120,65 g |
– cukry | 15,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 KL 2 KL hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 velkých stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda |