Nutriční hodnoty (Kuře v červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 174 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 252,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 245,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 12,76 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 6,84 g |
–– mononenasycené | 4,22 g |
–– polynenasycené | 2,62 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 51,67 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
2 2 ksvykostěné stehna | ||
1 1 velka cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 zelena paprika | Paprika zelená čerstvá | |
200 ml 200 ml suché červené víno | Víno červené suché | 200 ml |
200 ml 200 ml vývar | Vývar hovězí | 200 ml |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
plné polévková lžíce lžíce sušených rozinek | Rozinky | |
olivový olej | Olej olivový |