Nutriční hodnoty (Salát - vzpomínka na Itálii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 117 kJ / 1 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
| Tuky | 133,96 g |
| – nasycené | 67,14 g |
| – nenasycené | 53,35 g |
| –– mononenasycené | 46,28 g |
| –– polynenasycené | 7,07 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 5,28 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g italského Specku (lze nahradit Parmskou šunkou) | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g strouhaného Parmazánu | Parmezán | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový |